SSK1
 
 
 
 

Nyhedsarkiv

Kategorier
Vis alle
SSK-Info (8) - Udddannelse (6) - Artikler (22) - Kort nyt (11) - Sikkerhed (4) - Skibe (38) - Projekter (5) - Rejsebreve (11)

Arkiv

Matros klub møde

27-01-2009 af Idalene mf.

 

SÅ er matrosklubben tilbage med et møde d. 21. februar. Den gode skipper, Jesper Hjort, har givet os lov til at låne Lilla Dan. Her mødes vi alle kl. 14:00 og hele herligheden koster den nette sum af 75 kr. Til jeres info tager vi IKKE imod dankort…kun rede penge!

 

Matrosklubben startede for 1 år siden, og har holdt et par succesfulde møder, men nu ønsker vi at gøre klubben til en forening. I denne forbindelse udvider vi målgruppen så den nu omfatter; ubefarne, befarne, bedstemænd, og styrmænd.

 

Forslaget om at gøre klubben til en forening er blevet modtaget positiv, og derfor er vi en gruppe som har skrevet nogle vedtægter, og undersøgt hvad der kræves.

Det næste møde bliver en stiftende general forsamling, hvor vedtægterne skal godkendes, en bestyrelse skal vælges, og den nye fantastisk begivenhedsrige fremtid for matros klubben begynder.

 

Kom og vær med, og giv din mening til kende.

 

Der vil være kaffe og lidt forfriskninger under mødet. Efter mødet spiser vi aftensmad, hertil vil der være lidt vin og øl. Efterfølgende holder vi traditionen i hævd og laver en fest, så hvis du ikke vil dø af tørst må du medbringe hvad du drikker…..

 

Med venlig hilsen os. (Agnete, Cille, Sofia og Idalene)

 

Meld gerne tilbage om i kan komme, enten pr. mail, sms, eller opkald. idalenelund@hotmail.com

Idalene mobil. 22 54 77 17