Uptime
 
 
 
 

Nyhedsarkiv

Kategorier
Vis alle
SSK-Info (8) - Udddannelse (6) - Artikler (22) - Kort nyt (11) - Sikkerhed (4) - Skibe (38) - Projekter (5) - Rejsebreve (11)

Arkiv

Bedstemandssejlads på Mira

17-04-2008 af Kathrine Kay

Bedstemandssejlads på Mira

 

 

Er du ansat som bedstemand eller styrmand? Går du rundt med fornemmelsen af, hvad fanden du egentligt skal gøre, hvis Skipper får et Hjertestop? Føler du dig på herrens mark med hensyn til at skulle være ansvarlig for sejl- eller havnemanøvre?

Så er det her 3-dages bedstemandskursus nok noget for dig?

Det foregår i Øresund fra mandag den 5.maj klokken 12 til onsdag den 7.maj når vi bliver smidt i land! Det er muligt at deltage en dag, to dage eller alle tre dage. Mødested vil blive oplyst ved tilmelding.

Det er primært for dig som allerede har bedstemandspapirer. Hvis du ikke har papirerne men alligevel gerne vil med, er der mulighed for at komme ind på kvote 2. Der er et sted mellem 12 og 20 pladser, afhængigt af om man spørger skipper eller en tidligere matros. Du skal selv medbringe sovepose.

Prisen, er et sted mellem 2- 300 kr. Da vi selv skal betale diesel, havnepenge og mad.

Hvem står for dette arrangement; Det gør Jess, den daglige skipper af Mira. Han har lovet at undervise i sejl- og havnemanøvre i øresund. Hver aften vil vi gå i havn, måske har du kommandoen, lave mad og fortælle røvere.

Hvis du er parat til at dø for at komme med, så skynd dig at melde dig til; SSK-assistententerne Kathrine(20159885, kathrine@sejlskibskontoret.dk) og Idalene(22547717, idalene@sejlskibskontoret.dk).
Måske vi har glemt noget, men så spørg,

Hilsen Idalene og Kathrine, som åbenbart står for tilmeldingerne.