Uptime
 
 
 
 

Nyhedsarkiv

Kategorier
Vis alle
SSK-Info (8) - Udddannelse (6) - Artikler (22) - Kort nyt (11) - Sikkerhed (4) - Skibe (38) - Projekter (5) - Rejsebreve (11)

Arkiv

HURRICANE på Sundet

20-11-2007 af Jesper Hjorth Johansen
Sejlskibskontorets ide om en sejlads på Øresund har nu medført et nyt netværkssamarbejde ved navn Hurricane

Netværkssamarbejdet Hurricane er dannet i forbindelse med den kommende Klimakonference, som afholdes i København 2009. Hurricane er et netværkssamarbejde, som inkluderer: HR United, Danmarks Miljøundersøgelser, Oxford Group, Implement og Classic Charter. Oxford Group varetager Hurricanes sekretariatsfunktion.

Formålet med Hurricane er at ruste de deltagende virksomheder til det globale klimafokus i Danmark 2009. Virksomhederne skal udvikle deres individuelle svar på klimaudfordringen. Visionen for Hurricane er at brande den fælles indsats, så HR funktionen i erhvervslivet også kommer til at spille en central rolle i forhold til udfordringen.

Hurricane kombinerer HR, klimaledelse og branding i en forandringsproces gennem workshops. Processen kulminerer med en begivenhed i efteråret 2008, hvor Middelgrundsfortet er udgangspunkt for et storstilet set-up med aktiviteter til søs på Danmarks gamle klassiske sejlskibe.

Som en del af leverancen tilbyder Hurricane indrapportering til det nye Klima Indikator System (KIS), der er udviklet og valideret af Danmarks Miljøundersøgelser. KIS faciliterer virksomhedens indmeldinger til det nationale Pollution Release and Transfer Registers (PRTRs) samt globale miljø og klimarelaterede rapporteringssystemer – herunder Dow Jones Sustainability Index, Carbon Disclosure Project og Global Research Initiative.


Ønskes yderligere information vedrørende projektet - kontakt projektleder Tine Nok +45 2729 0722 – tno@oxfordgroup.dk